Proost op St. Patrick's Festival met Koopwijn bij De Turfsteker in Westerbork!

Proost op St. Patrick's Festival met Koopwijn bij De Turfsteker in Westerbork!

Vier St. Patrick's Festival en maak kennis met Koopwijn

St. Patrick's Festival staat weer voor de deur en bij Koopwijn kunnen we niet wachten om dit levendige feest te vieren! Op zondag 17 maart nodigen we je uit om met ons mee te doen aan de viering bij De Turfsteker in Westerbork. Bereid je voor op een gezellige middag vol plezier, muziek, bier, whisky en natuurlijk heerlijke wijnen.

Tijdens het festival kun je onder andere genieten en kennismaken met Koopwijn. Wij bieden diverse kwaliteitswijnen afkomstig van klein- en grote wijnproducenten uit bekende en onbekendere wijnstreken. We zorgen dat het de wijnliefhebber tijdens deze bijzondere middag aan niks zal ontbreken!

Maar St. Patrick's Festival draait natuurlijk niet alleen om wijn! Je kunt er ook andere dranken bestellen! Dus trek je groene kleding aan, spreek met je vrienden af en kom met ons proosten op St. Patrick's Festival bij De Turfsteker in Westerbork. We kunnen niet wachten om samen met jou dit feestelijke evenement te vieren en te genieten van een middag vol plezier en lekkere wijn(en)!

Datum: Zondag 17 maart 2024

Tijd: van 13.00 tot 18.00 uur

Waar: Hoofdstraat 48, Westerbork

Meer informatie: www.restaurantdeturfsteker.nl

Sláinte! 🍀🍷Gertjan van Koopwijn

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.